En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, ekseriya silindirik veya dairesel bir koruma içre bulunan spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana ehil veya estetik endişeların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanların dumandan zehirlenmesine duvar olan evgin yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse tekmil kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım düzlükından kâr kazanmak amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 nefer kapasiteli ve çatlak kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş adetsına destelı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın derneşik testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırma geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm ahzüitai binalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı üzere şeyler yaşayabilmeleridir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar alışverişlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride kuşatılmış kalabilir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Açıklıkç otopark yeri bulunamadığı midein 500 metre sırtında Yangın Kapısı kapıyla Beyaz zehirıt sahaını kateden, kazandığı kuruşu düzenınteriyle hakeden Kötü Koca ve ekibine teşekkürler.

1 mm yahut daha kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok elan dobra ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabil yükselmekı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın bedelı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve kıvılcım geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Sahaında uzman ve sertifikalı literatürçılarımızın katkıları ile her projeye amelî yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin ziyadesiyle izleme etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Inatçı taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun dirilik ve finans yitirilmesine da hız açabilir.

Report this wiki page